Curs d’Iniciació D’Aigües Obertes pels socis del RCNT

El Club Natació Tàrraco, el Reial Club Nàutic de Tarragona i el Club de Vela Platja Llarga us brinden una gran oportunitat per iniciar-vos en un dels esports més saludables que existeixen a nivell físic i mental per a totes les edats: les aigües obertes (nedar al mar).

Us proposem de la mà dels nostres tècnics i unes altes condicions de seguretat, un programa que combina per un costat, 3 sessions a la piscina per adquirir una base tècnica adequada tractant fonaments bàsics com la respiració, la posició i la propulsió del cos i per un altre, 4 sessions al mar destinades a dominar aspectes essencials com el control de l’ansietat, la tècnica de crol adaptada al mar, la seguretat o l’orientació.

Podeu escollir 2 horaris a les sessions de piscina: a les 19:15h el 11, 13 i 18 de juny o a les 15:00h el 10, 12, 17 i les sessions de mar es faran el 19, 21, 26 i 28 juny a les 18:00.

Més informació i inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZualQp15hgKJ_BHKb0kpe-gKFDSu9qGU_pFHgxEv9TmSRlw/viewform?usp=sf_link