Destacat cap de setmana de Llaüt Mediterrani a Banyoles

Els equips veterà masculí i fèmina així com el sénior i el cadet masculí del Reial Club Nàutic de Tarragona van desplaçar-se el passat 9 de maig a Banyoles (Girona) per tal de disputar el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani. Aquesta competició, que posa punt final al circuit autonòmic de regates, va acollir esportistes arribats de tota la geografia catalana.

Timonejats per Javi Mañas, les remeres i remers del Nàutic van aconseguir uns resultats immillorables que realcen l’excel·lent feina realitzada els darrers anys pels integrants de la secció, no només a competició, sinó també a social i a iniciació.


L’equip cadet masculí, que debutava a la competició, no va deixar escapar l’oportunitat d’estrenar-se de la millor manera i després d’una regata de dominància absoluta va aconseguir arribar en primera posició i emportar-se la medalla d’or per davant del Vent d’Estrop Cambrils.


L’equip veterà fèmina també va fer una excel·lent tasca en la seva regata de 700 metres fent vibrar d’emoció i nervis al públic durant l’ajustada final contra el Xon‘s d’Empuriabrava i el CR Cambrils. La botzina d’arribada va confirmar la segona posició per les remeres del club i la corresponent medalla de plata.

Només dos segons van separar a l’equip veterà masculí de la seva classificació a la Final A. A la Final B, van realitzar una disputadíssima regata contra el Xon‘s i el Santa Cristina i van aconseguir la fantàstica tercera posició.

Els sèniors masculins, malgrat finalitzar en tercera posició a l’eliminatòria, no van aconseguir el temps per classificar-se a la Final A. Aquest fet no va impedir, però que després d’una lluitada Final B, aconseguissin finalitzar els 1400 metres en segona posició.

Moltíssimes felicitats a les tres tripulacions i a l’equip tècnic, per l’esforç, el gran treball i els bons resultats!

La propera cita marcada al calendari de regates és el Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani que es disputarà el cap de setmana del 22 i 23 de maig a Dénia (Alacant).