Acord de col·laboració amb la clinica Vida’m

El Reial Club Nàutic de Tarragona i la Clinica Vida’m de Tarragona van signar el passat 13 de maig un conveni de col·laboració per tal d’oferir a tots els socis del Real Club Nàutic de Tarragona un descompte especial a molts dels serveis que ofereixen.

La clinica, situada al cor de la ciutat, a l’Av. Catalunya, 22 D, entresol 1 de Tarragona, realitzarà un 10% de descompte en els serveis de Fisioteràpia, Dietètica i Nutrició i Medicina del Dolor i l’Esport. Per gaudir d’aquesta avantatjosa oferta, els socis hauran de passar prèviament per les oficines del club i recollir un tiquet acreditatiu que hauran de presentar a Vida’m abans de gaudir dels serveis.

La reserva d’hora es realitzarà mitjançant la pàgina web de la clínica, trucant al 977 249 906, enviant un whatsapp al 601 987 347 o escrivint un mail a hola@clinicavidam.com i indicant que disposen del tiquet-descompte exclusiu per a socis del RCNT.

Foto portada (d’esquerra a dreta): Claudia Ardid (Fisioterapeuta), Alejandro Demiddi (Director del RCNT), Adrià Adam (Director de Clínica Vida’m) i Dídac Bru (Coordinador del RCNT).