Apassiont Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani

Els equips veterà i cadet del Reial Club Nàutic de Tarragona capitanejats pel tècnic Javi Mañas, han disputat aquest cap de setmana a Dénia el Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani, la competició de més nivell d’aquesta modalitat esportiva en l’àmbit estatal. Marcats per la forta i intermitent pluja, les remeres i els remers del Nàutic han executat una brillant actuació en la qual ha destacat la medalla de bronze aconseguida per l’equip veterà fèmina del Club amb un temps de 03:17,85, a només quatre dècimes de l’argent aconseguit pel CRDènia (03:17,41) i a tres segons de l’or del CRTorrevieja (03:14,60).

Molt lloable ha estat també el paper desenvolupat pels cadets masculins i femenins després de molts anys sense participar en els estatals de Llaüt Mediterrani. Les Cadets Fèmina han aconseguit la victòria a la final B aturant el cronòmetre als 03:31,26 -un temps que a la final A s’hauria convertit en medalla d’argent-, mentre que els Cadets Masculins han aconseguit la segona posició a la final B amb un temps de 03:24,71 i a només 4 segons de l’ADCastreña (03:20,37) campiona de la final.

Els Veterans Masculins van aconseguir la quarta posició a l’eliminatòria de dissabte, posició que llastimosament no va ser suficient per aconseguir una de les 8 places que donaven lloc a les semifinals del Campionat.

Moltes felicitats a tots els equips, tripulants i membres de la secció!