El COE entrega la Placa Olímpica al Mèrit Esportiu al Reial Club Nàutic de Tarragona

El passat dijous, el Comitè Olímpic Espanyol va fer entrega al Reial Club Nàutic de Tarragona de la Placa Olímpica al Mèrit Esportiu en reconeixement de la important tasca i a la contribució amb els esports nàutics que realitza des de fa prop de cent cinquanta anys.

El Sr. Alejandro Blanco, president del COE, va dirigir l’acte d’entrega al qual també van assistir els membres de la junta directiva del club Tarragoní encapçalada per la seva presidenta la Sra. Andrea Mazzanti; la Sra. Asunción Loriente, presidenta de la Federació Espanyola de Rem; el Sr. Francisco Paz, president de la Federació Catalana de Rem i el Sr. Jordi Sans, director de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Andrea Mazzanti, presidenta del RCNTarragona va agrair la distinció destacant que rebre el reconeixement del COE és tot un honor i orgull que no seria possible sense la contribució de tots els presidents, socis i esportistes que han passat per la institució i han contribuït a que avui dia tingui un present i futur tan esperançador.

La distinció, que es va acordar el passat 17 de novembre de 2020, no s’havia pogut entregar fins aquest 2022 per les restriccions derivades de la pandèmia.