Horari d’hivern d’activitats dirigides

Després de la parada nadalenca, les activitats dirigides tornen avui 7 de gener amb modificacions horàries i adaptacions segons les mesures aprovades a la RESOLUCIÓ SLT/37872021 per contenir la COVID-19, que limiten els aforaments del club al 70% amb un màxim de 10 persones a l’interior i que resumim a continuació juntament amb altres modificacions:
  1. Totes les activitats dirigides passen a tenir un aforament de 9 persones + monitor/a per tal de no sobrepassar l’aforament a l’interior en cas de modificació d’espai per condicions meteorològiques adverses.
  2. El ciclo-outdoor continua amb les places habituals donat que és l’única activitat que només pot realitzar-se a l’exterior.
  3. Per experiència dels monitors en les temàtiques, intercanviem les classes que es realitzen els dilluns i els dimecres a les 9:30.
  4. Per evitar l’exposició a les temperatures baixes de les primeres i darreres hores del dia, realitzarem a l’interior algunes activitats dirigides d’intensitat moderada o baixa.
  5. Dupliquem temporalment la classe de “Ball en línia”, per tal que tots els participants habituals puguin gaudir-la.
Agraïm la comprensió i l’esforç de tots i totes per tal que millori la situació actual i puguem tornar a la normalitat tan aviat com es pugui.