El nou embarcador per a la secció de rem del Nàutic arribarà a finals de mes

Els remers del Club Nàutic de Tarragona podrà tornar a entrenar-se a la desembocadura del Francolí a finals de mes. S’espera que llavors ja s’hagi instal·lat el nou embarcador. L’anterior se’l va emportar la riuada de fa vuit mesos i des de llavors tot ha estat molt més complicat.

Fa vuit mesos que els esportistes de la secció de rem del Club Nàutic no surten a remar.  Des que la riuada del mes d’octubre es va endur l’embarcador de la desembocadura del riu Francolí, els remers del Nàutic no poden accedir a la seva zona d’entrenament i se les han d’empescar per mantenir la forma.
El club espera però que a final de mes la situació es reverteixi i puguin estrenar una nova estructura per accedir a l’aigua amb les embarcacions. Els ancoratges on s’han de fixar les dues passarel·les d’accés a la futura plataforma que exercirà d’embarcador ja estan a punt. Ara, la secció de rem del Nàutic espera que l’empresa francesa que treballa en la construcció de la plataforma la tingui enllestida i col·locada a finals de mes. Una actuació finançada des del Port de Tarragona.
La reconstrucció de l’embarcador està pressupostada en uns 35.000 euros. La recuperació d’aquest equipament imprescindible beneficiarà les 200 llicències que gestiona el Club Nàutic Tarragona i la seva escola de rem.
https://www.youtube.com/watch?v=mentrV6JBFU&feature=youtu.be
Font: Tac12.