El Reial Club Nàutic de Tarragona enforteix la seva estructura organitzativa amb el nomenament d’Alejandro Demiddi com a director del club

CATALÀ

La junta directiva de Reial Club Nàutic de Tarragona (RCNT) ha arribat a un acord amb Alejandro Demiddi, Màster en Alt Rendiment Esportiu, entrenador de la selecció espanyola de rem i actual director tècnic de la secció de rem del RCNT, per a liderar la institució.

Alejandro Demiddi prendrà possessió del càrrec de director del RCNT el pròxim 1 de juliol i passa a ser el màxim responsable tant en l’àmbit esportiu com de gestió executiva.

Una magnífica trajectòria professional, liderant equips de rem en competicions nacionals, internacionals i olímpiques i aconseguint grans triomfs per a la secció de rem de club, avala aquest atleta i gran entrenador que és Alejandro Demiddi.

Amb aquest nomenament, la junta directiva del Club emprèn una nova etapa amb l’objectiu d’evolucionar i posicionar el RCNT entre els millors clubs nàutics del país.


CASTELLANO

El Reial Club Nàutic de Tarragona fortalece su estructura organizativa con el nombramiento de Alejandro Demiddi como director del club

La junta directiva del Reial Club Nàutic de Tarragona (RCNT) ha llegado a un acuerdo con Alejandro Demiddi, Máster en Alto Rendimiento Deportivo, entrenador de la selección española de remo y actual director técnico de la sección de remo del Reial Club Nàutic de Tarragona, para liderar la institución.

Alejandro Demiddi tomará posesión del cargo de director del RCNT el próximo 1 de julio y pasa a ser el máximo responsable tanto en el ámbito deportivo como de gestión ejecutiva.

Una magnífica trayectoria profesional, liderando equipos de remo en competiciones nacionales, internacionales y olímpicas y consiguiendo grandes triunfos para la sección de remo del club, respalda a este atleta y gran entrenador que es Alejandro Demiddi.