Ja han arribat els casals d’estiu del RCNT

CATALÀ

Després de moltes setmanes adaptant els casals a les mesures higièniques i sanitàries que imposa aquesta “nova normalitat”, podem anunciar que a partir d’aquest dilluns 8 de juny comencen les inscripcions pels Casals d’Estiu 2020. Com cada any, els socis del club tindran prioritat a l’hora de fer les reserves, a partir del 15 de juny seran els clients (assistents l’any passat) els que podran sumar-se a les reserves preferents i finalment, el 22 de juny, tothom es podrà inscriure.

Com ja sabeu, els casals d’estiu del nàutic tenen diferents grups segons les edats dels participants, començant pels nascuts el 2016 fins als nascuts el 2004 i en cada un podem trobar un gran ventall d’activitats nautico-esportives que només podran fer amb nosaltres! BodyBoard, SupXL, Càiac, Vela, Windsurf, Triatló, RaftSurf, KneePadel, Rem, Vela, Pàdel i moltes activitats més els estan esperant! Aquests començaran el 29 de juny i duraran fins a l’11 de setembre de forma interrompuda, sempre que hi hagi una mínima demanda a cada torn.

MESURES EXTRAORDINÀRIES:

  • INSCRIPCIONS ONLINE MITJANÇANT “MI CLUB ONLINE” (Socis NO heu d’iniciar sessió)
  • Com cada any regalarem amb la inscripció dues samarretes del grup corresponent, i a més, sumarem una mascareta rentable que serà d’obligatori ús durant les activitats del casal que no siguin individuals.
  • S’ha reforçat la desinfecció i hi haurà punts de neteja de mans i material en tots els espais utilitzats.
  • Per tal de reduir riscos, aquest any no hi haurà servei de menjador, per tant, els alumnes hauran de portar un entrepà/fruita que menjaran entre activitats, juntament amb un bidonet d’aigua que podran reomplir al club i la crema solar.
  • S’informarà a tots pares dels inscrits de la possibilitat d’assistir a una reunió via ZOOM per tal d’aclarir els dubtes que puguin tenir.

Com es fa sempre, una setmana abans de començar cada torn, enviarem a tots els pares dels alumnes inscrits un full informatiu amb tot el que han de tenir en compte per tal que l’estada al club sigui excel·lent.

Per a més informació i inscripcions podeu visitar la pàgina que hem creat – rcntarragona.org/estiu/


CASTELLANO

Después de muchas semanas adaptando los casales a las medidas higiénicas y sanitarias que impone esta “nueva normalidad”, podemos anunciar que a partir de este lunes 8 de junio empiezan las inscripciones para los Casales de Verano 2020. Como cada año, los socios del club tendrán prioridad en la hora de hacer las reservas, a partir del 15 de junio serán los clientes (asistentes el año pasado) los que podrán sumarse a las reservas preferentes y finalmente, el 22 de junio, todo el mundo se podrá inscribir.

Como ya sabéis, los casales de verano del náutico tienen diferentes grupos según las edades de los participantes, empezando por los nacidos el 2016 hasta los nacidos el 2004 y en cada uno podemos encontrar un gran abanico de actividades náutico-deportivas que ¡sólo podrán hacer con nosotros! BodyBoard, SupXL, Kayac, Vela, Windsurf, Triatlón, RaftSurf, KneePadel, Remo, Vela, Pádel y muchas actividades más les están esperando! Estos empezarán el 29 de junio y durarán hasta el 11 de septiembre de forma interrumpida, siempre que haya una mínima demanda a cada turno.

MEDIDAS EXTRAORDINARIAS:

  • INSCRIPCIONES ONLINE MEDIANTE “MI CLUB ONLINE” (Socios NO tenéis que iniciar sesión)
  • Como cada año regalaremos con la inscripción dos camisetas del grupo correspondiente, y además, sumaremos una mascarilla lavable que será de obligatorio uso durante las actividades del casal que no sean individuales.
  • Se ha reforzado la desinfección y habrá puntos de limpieza de manos y material en todos los espacios utilizados.
  • Para reducir riesgos, este año no habrá servicio de comedor, por lo tanto, los alumnos tendrán que llevar un bocadillo/fruta que comerán entre actividades, junto con una cantimplora de agua que podrán rellenar en el club y la crema solar.
  • Se informará a todos padres de los inscritos de la posibilidad de asistir a una reunión vía ZOOM para aclarar las dudas que puedan tener.

Como se hace siempre, una semana antes de empezar cada turno, enviaremos a todos los padres de los alumnos inscritos una hoja informativa con todo lo que tienen que tener en cuenta para que la estancia en el club sea excelente.

Para mayor información e inscripciones podéis visitar la página que hemos creado – rcntarragona.org/estiu/