El Reial Club Nàutic de Tarragona organitza la 1a Trobada de clubs nàutics, marítims i fluvials de la província de Tarragona

Aquesta setmana el RCNT va organitzar per primera vegada en la seva història la “1ª Trobada de presidents i gerents dels clubs nàutics, marítims i fluvials de la Província de Tarragona”, a la qual van ser convidats també alguns clubs d’altres disciplines de la ciutat.

Durant aquesta trobada, Ivan Saura, delegat de l’ “Institut Català de Finances a Tarragona i Terres de l’Ebre”, va presentar l’ICF i va explicar diferents línies de finançament per a entitats esportives.
Aquesta trobada, va comptar també amb la presència del president de la Federació Catalana de Rem, Francisco Paz; del Sr. Xavier Garrido, que va assistir en representació del president de la Federació Catalana de Vela, i del Sr. Vicenç Roura, vocal de la Federació Catalana de Piragüisme.

En finalitzar es va realitzar un cocktail networking amb tots els presents, on es va comptar a més amb la presència d’Alejandro Blanco (President del COE) i Asunción Loriente (Presidenta de la Federació Espanyola de Rem) que van poder saludar informalment a tots els assistents.


El Reial Club Nàutic de Tarragona organiza el 1r Encuentro de clubes nàuticos, marítimos y fluviales de la provincia de Tarragona

___

Esta semana el RCNT organizó por primera vez en su historia el “1r Encuentro de presidentes y gerentes de los clubs náuticos, marítimos y fluviales de la Provincia de Tarragona”, al que fueron invitados también algunos clubes de otras disciplinas de la ciudad.

Durante dicho encuentro, Ivan Saura, delegado del “Institut Català de Finances en Tarragona y Terres de l’Ebre”, presentó el ICF y explicó distintas líneas de financiación para entidades deportivas.

Este encuentro, contó también con la presencia del presidente de la Federación Catalana de Remo, Francisco Paz; del Sr. Xavier Garrido, que asistió en representación del presidente de la Federación Catalana de Vela, y del Sr. Vicenç Roura, vocal de la Federación Catalana de Piragüismo.

Al finalizar se realizó un cocktail networking con todos los presentes, que contó además con la presencia de Alejandro Blanco (Presidente del COE) y Asuncion Loriente (Presidenta de la Federación Española de Remo) que pudieron saludar informalmente a todos los asistentes.

Totes les fotografies

Publicado por Reial Club Nàutic de Tarragona en Jueves, 17 de noviembre de 2022