Tarragona reivindica la victòria a la Regata “El Desafiament 2022” oferint a la ciutat un desplegament sense precedents

El passat 6 de novembre, les aigües de la costa tarragonina van viure la regata de vela de creuers “El Desafiament 2022” una prova que enfronta clubs del sud de Catalunya com són el Club Nàutic Vilanova, el Club Nàutic Cambrils, el Club de Mar Torredembarra, i el local Reial Club Nàutic de Tarragona. Aquest últim, club organitzador per resultar guanyador el passat 2021.

La ciutat de Tarragona, que mai no havia organitzat una competició d’aquesta magnitud pel volum de participació, va superar les 52 inscripcions i més de 200 tripulants, demostrant el resultat de la bona gestió que es realitza al Reial Club Nàutic de Tarragona aquests darrers anys.

Entre les 19 embarcacions del Reial Club Nàutic de Tarragona i del Port Esportiu, l’embarcació “Gavot” de Mario Pérez va resultar guanyadora de la categoria “PROMO” mentre que, “El Món de l’Ona” de Ramon Cañellas del Club Nàutic Cambrils va resultar guanyadora de la categoria “ORC”.

El Reial Club Nàutic de Tarragona va ser el guanyador del palmarès per clubs amb 26 punts, consolidant-se com a organitzador de “El Desafiament 2023”.

La jornada va estar amenitzada per un vermut musical ofert per Yzaguirre i va finalitzar amb un piscolabis i una fideuada entre els participants dels quatre clubs amb música viu.

RESULTATS DESAFIAMENT 2022