Fructuosa participació de la representació del Nàutic a la regata Los Roques a Cambrils

El passat 29 i 30 d’octubre, el Club Nàutic Cambrils va organitzar la XLV Regata de creuers Los Roques. La prova va consistir en una travessa entre Cambrils i el Far de Tortosa, tornada inclosa. És a dir, unes 43 milles nàutiques, com es diria en l’argot nàutic, per a la classe ORC i des de Cambrils a la Cova del Llop Marí, tornada també inclosa, aproximadament 19 milles nàutiques, per la classe Promoció.
Han participat fins a divuit velers, principalment del port de Cambrils, de Tarragona i Torredembarra. Les bones condicions de vent dels dos dies de regata i la gran participació han possibilitat un ambient competitiu i, alhora, festiu.

Del nostre club, han participat en la categoria ORC El Bijoux de Tomeu Darder i l’Esther d’Eduardo de las Heras. En la categoria Promoció, el Fol a Voile d’Alejandro Romero ha quedat 1r i el Panthalasa de Manuel Amores en 3a posició.

La cloenda de la regata que va coincidir amb el Dia del Soci del Club Nàutic Cambrils, es va celebarar amb una barbacoa i el lliurament de premis.