Trepidant XXXV Descens de l’Ebre i bandera catalana

L’equip cadet, juvenil, absolut i màster de rem olímpic es van desplaçar el passat cap de setmana a les terres de l’Ebre per iniciar la temporada competitiva.

A migdia del dissabte, van començar les regates de la Bandera Catalana, aquestes són unes regates de velocitat (300 m) en la modalitat de 4x. El Nàutic va assolir la 3a plaça a la classificació general i cal destacar els 3rs llocs assolits pels 4x absolut masculí i femení, integrats per Gerard Suñé, Gerard Andreu, Jordi Mañé i Alejandro Álvarez i per Bet Sentís, Anna Gil, Aina Estebanell i Maria López, respectivament.

Cal fer especial èmfasi, també, el debut en aquest tipus de regates per part de l’equip infantil i cadet.

Si el dissabte la velocitat va ser la protagonista, la resistència va copar el diumenge amb la disputa del tradicional Descens de l’Ebre entre Campredó i Amposta. Tretze van ser les tripulacions que van prendre part en aquesta regata, la primera de l’any; des de cadets a màsters. Tots ells van vèncer a la distància, les algues del riu i la incertesa que planteja sempre una regata de llarga distància en un medi tan impredictible i canviant.

La propera regata de rem olímpic serà el pròxim 12 de novembre amb la Regata de Promoció de St. Jaume d’Enveja.