El Reial Club Nàutic de Tarragona s’emporta 2 medalles d’or i 2 de plata al Campionat d’Espanya de Rem Olímpic 2018

El Reial Club Nàutic de Tarragona ha participat aquest cap de setmana, dies 22, 23 i 24 de juny, al Campionat d’Espanya de Rem Olímpic 2018 de les categories juvenil, sènior i veterans a Banyoles (Girona) amb bons resultats, obtenint dues medalles d’or i dues de plata.

Entorn a mil remers d’una seixantena de clubs estatals s’hi han reunit a lacita més important de la temporada d’aquesta disciplina. El Reial Club Nàutic de Tarragona participa cada any en aquest campionat amb l’esforç iobjectiu de quedar entre els sis primers classificats de les diverses categories i modalitats.

Enguany ho ha fet amb 35 participants en les categories juvenil (11 membres), absolut/sènior (7 membres) i veterans (22 membres), mentre que les categories Alevins, Infantils i Cadets disputaran la competició els propers 6, 7 i 8 de juliol a Sevilla.

Campions estatals de veteranes en quatre scull i en skiff

Les dues medalles d’or aconseguides situen al club en campió estatalenguany del quatre scull de la categoria de veteranes femenina amb Gloria Queralt, Lourdes Torrell, Misericòrdia Vilallonga i Andrea Tamara Mazzanti, qui ha aconseguit també l’or en la categoria veterana skiff (invididual) femenina.

Pel que fa a les dues medalles de plata, el club ha aconseguit una amb el quatre scull en categoria absolut/sèniors masculina amb Daniel Mugica, Pau i Marc Franquet, i Jordi Rodríguez. La segona s’ha aconseguir amb el doble scull veterans femení amb Gloria Queralt i Misericòrdia Vilallonga, situant al club en sotscampió estatal enguany d’aquestes modalitats.

Victòria al Campionat de Catalunya 2018

Cal assenyalar que la competició arriba després que el Club obtingués perprimer cop la victòria al Campionat de Catalunya en Rem Olímpic 2018 el passat mes de maig també a Banyoles.

El director de Rem, Alejandro Demiddi, explica que en aquest cas “el format de la competició busca obtenir el major nombre de medalles d’or, plata i bronze, enlloc de puntuacions, i es tracta d’una estratègia completament diferent i més complicada”.

 

Deixa un comentari