Les Activitats d’Estiu del Reial Club Nàutic de Tarragona omplen un miler de places

activitats estiu club nàutic

Aquest dilluns 25 de juny el Reial Club Nàutic de Tarragona enceta un any més les Activitats d’Estiu amb la participació de nens i nenes d’entre 4 i 16 anys que ocupen al voltant d’un miler de places amb què gaudir del lleure, l’esport i el mar.

Amb un total de 30 monitors, el Club ofereix fins a cinc propostes del 25 de juny al 27 de juliol, i una més per l’agost, amb diferents i variades activitats coincidint amb el període de vacances escolar, en diversos torns i horaris que contemplen fins i tot el dinar.

Dídac Bru, un dels responsables, fa un balanç positiu de la trajectòria d’aquestes propostes estiuenques donat que “cada any es van incrementant les inscripcions i s’hi van realitzant modificacions a partir de la demanda i la satisfacció”. Segons Bru, “l’objectiu és introduir i fomentar entre els infants les diverses disciplines i activitats aquàtiques del club on poder-ne formar part la resta de l’any”.

activitats estiu club nàutic

Les activitats d’Estiu

Entre les propostes s’hi troba el Casal de mar (de 4 a 7 anys), Sport & Nàutic (de 7 a 10 anys), Sport & Summer (dels 10 als 13 anys), Sailing Nàutic (de 8 a 16 anys) i Nàutic Summer (de 13 a 16 anys) amb una gran varietat d’activitats. És el cas de la natació, bodyboard, water slides, jocs de platja, pneumàtica, agility surfing, vela, caiac, kayak surf, badminton, triatló, o padel surf. També sea games, malabars, futbol i bàsquet, windsurf, raft surf, preparació d’embarcacions, travessia en regata i navegació, d’entre altres, segons l’oferta i les edats. 
 
A més, moltes d’elles es repeteixen per aquells que, acabat el juliol, vulguin continuar amb l”August Sea’ durant el mes d’agost.

Deixa un comentari