El Reial Club Nàutic rep la visita del Nobel de Química, Richard R. Schrock

Visitant de luxe ahir al Reial Club Nàutic. Richard Schrock, premi Nobel de Química, va visitar ahir les instal·lacions del Reial Club Nàutic de Tarragona (RCNT), convidat per la nova junta del Club.
Schrock participa en les jornades divulgatives organitzades pel Centre d’Innovació AMIC i la Universitat Rovira i Virgili (URV), en col·laboració amb la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, la Càtedra Tarragona Smart City, el Port de Tarragona i l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), entre d’altres, que tindran lloc els dies 6, 7 i 8 de maig a la URV.

La presidenta del RCNT, Andrea Mazzanti i Coia Vilallonga, com a vicepresidenta del club, van saludar el premi Nobel, que va estar acompanyat de l’investigador i doctor en Química, Henrik Gulyás i Sandra Ramos, organitzadora del cicle divulgatiu.

El RCNT va lliurar als visitants un record del RCNT i va convidar Schrock a veure Tarragona des del mar, amb una sortida amb el veler Fol a Voil, patronejat pel soci Alejandro Romero.

La presència del premi Nobel a la ciutat de Tarragona, s’emmarca en unes jornades divulgatives que també comptaran amb la presència de l’actual ministre de Ciència i Innovació Pedro Duque.