Regata Internacional de Duisburg

Els remers del club Jordi Orofino, Gerard Andreu, juntament amb l’entrenador Alejandro Demiddi van finalitzar ahir el cap de setmana competitiu a Duisburg (Alemanya) formant part de l’expedició que la federació Espanyola de Rem va convocar per a la regata.

El format de la regata, amb eliminatòries al matí i finals a la tarda en ambdós dies, va permetre als remers posar a prova les seves capacitats fins en 4 ocasions contra rivals internacionals de gran nivell que, en moltes ocasions eren absoluts i no sub23 com el seu cas.

Tot i així els nostres van aconseguir realitzar un gran cap de setmana competitiu aconseguint els seguents resultats:

  • Jordi Orofino al 2x lleuger amb Dennis Carracedo: Classificació el dissabte per a la final A i 4ª posició en ella. Classificació el diumenge per a la final A i 6ª posició en ella
  • Gerard Andreu al 4x lleuger amb Pablo Perianes, Andrés Álvarez i Ibai Camarero: Classificació el dissabte a la final A i 5ª posició en ella. 4a posició a l’eliminatòria el diumenge.

Els remers tornen avui cap a Banyoles, on estan concentrats permanentment per poder preparar les següents regates internacionals amb la selecció i del club. Molta sort i enhorabona, nois!