Jordi Orofino i Dennis Carracedo 4ts del món amb el 2x entrenat per Alejandro Demiddi

Finalitza el Campionat del món sub23 que el remer del Reial Club Nàutic de Tarragona Jordi Orofino i el també director tècnic de rem del club Alejandro Demiddi han disputat amb la selecció Espanyola a Sarassota (Florida) juntament amb el remer del Club Natació Banyoles, Dennis Carracedo.

Una gran i disputada regata ha estat el tancament d’un campionat que els ha deixat a les portes del podi, després d’una gran sortida i la lluita posterior per estar a les posicions de privilegi durant la resta de regata.

La competició, dominada a parts iguals per Itàlia i Alemanya, finalment se l’han endut els representants del poble germànic amb un temps només 2 segons millor que el dels italians.

El que hem viscut avui podríem definir-ho com una regata que ha estat el millor exemple d’emoció, entrega i sacrifici per aconseguir una medalla de bronze que, pels interessos del club i de la selecció s’ha quedat a tan sols dos segons i que ha quedat en mans dels Suïssos. Tot i així, el resultat es més que satisfactori en un campionat on regata rere regata el bot anava progressant més i més.

Moltes felicitats, Jordi, Alejandro i Dennis!