Nova oferta de casals per al mes d’agost

Amb l’arribada del mes d’agost, sembla que els casals del Nàutic es redueixen, però aquest any tenim novetats!

Molts dels assistents als casals han sol·licitat la possibilitat d’ampliar les setmanes d’estades al Nàutic durant el mes d’agost realitzant una activitat enfocada a una vessant nàutic-esportiva, juntament amb la que altres anys hem venit realitzant amb gran èxit, l’August Sea.

Al club, hem estudiat la proposta i hem decidit ampliar i fer tres setmanes més de casal amb el mateix format que tenen els de juliol però sense el servei de càtering (a l’horari es contemplarà 30 minuts en els quals els nens podran parar per menjar alguna cosa a mig matí).

Al casal que hem creat, anomenat August Sport Nàutic, hi inclourem activitats com Circuit Training, Sup XL, Futbol-Bàsquet-Hockey, Agility, Llagut, Windsurf, Caiac, Triatló, BodyBoard-SkimBoard, Waterpolo al mar, Snorkel, Knee Paddle i/o Raft Surf.

Les setmanes d’aquests casals seran del 29 de juliol al 2 d’agost, del 5 d’agost al 9 d’agost i del 12 al 16 d’agost, en l’horari de 9:00 a 14:00 (tot i que es podràn recollir els nens fins les 15:00) i els nens vestiran amb samarretes grogues i blaves (si ja les tenen del mes de juny o juliol no cal adquirir-ne de noves).

Consulta preus i formularis d'inscripció a l'August Sport Nàutic i a l'August Sea

Us podeu inscriure a partir del 19 de juliol com sempre, a les oficines del club.