L’estany de Banyoles ha estat la seu de la regata selectiva d’accés a l’equip nacional de rem per categories juvenil i absoluta

L’estany de Banyoles ha estat la seu aquest cap de setmana de la regata selectiva d’accés a l’equip nacional de rem per categories juvenil i absoluta. Aquesta regata és la més exigent de la temporada, donat que tots els esportistes es troben inscrits en 2 úniques modalitats 1x i 2-.

Es va competir en categoria juvenil masculina, donat que algunes baixes van minvar la participació en altres categories.

El 1x d’Alejandro Alvarez va quedar fora a una molt exigent repesca que va aconseguir anar dominant durant més de 1000.

Al 2-JM es van presentar 2 tripulacions que van tenir excel·lents resultats.

La tripulació d’Adrià Veciana i Pau Mañé van obtenir una magnífica 4a posició a la final A i la formada per Dídac Garreta i Marc Zubero van guanyar la final B.

Aquests resultats encoratgen a continuar treballant i són el fruit del treball i l’esforç dels esportistes cada dia a l’Hangar de Rem.

Pel que fa al temps, a excepció de la jornada de divendres a la tarda, on els remers es van trobar vent lateral de molta intensitat que feia molt difícil poder remar, tant dissabte com diumenge es van tenir bones condicions climàtiques.

La propera competició per l’equip és la regata de promoció que es farà a Amposta l’1 d’Abril per les categories aleví, infantil, cadets nous i màsters.