Ja arriben els Casals d’Estiu 2023

GUARDA’T LA DATA:
02/05 – INSCRIPCIONS PER A NO SOCIS/ES

Les temperatures pugen i s’apropa el bon temps, senyal inequívoc que tornen els Casals d’Estiu del Nàutic! Les inscripcions ja s’han obert per a socis, i s’obriràn a no socis el proper 2 de maig! Com sempre, aquests, començaran la darrera setmana de juny (26/06) i finalitzaran el 25/08. Un any més, seguim CONTINUEM novetats per tal de seguir millorant els millors casals esportius i nàutics de la zona!

+ SEGURETAT:

  1. Incorporarem 30 metres de protecció inflable per delimitar les zones rocoses i oferir zona de flotabilitat i descans.
  2. Incorporarem noves proteccions a les hèlixs de les embarcacions a motor de supervisió.
  3. Us proporcionarem un potet de crema solar per protegir-se del sol i que els vostres fills/es podran reomplir a casa.

+ NOVETATS I CONSIDERACIONS:

  1. Incorporarem un nou element inflable per gaudir al mar.
  2. Més bicicletes noves.
  3. Mantenim els preus del 2022.
  4. Inscripcions més senzilles, amb l’acollida com a complement opcional i opció per afegir la fotografia o arxiu del DNI, Targeta Sanitària i Carnet de Família Nombrosa/Monoparental (si és el cas).

Els casals d’estiu del nàutic tenen diferents grups segons les edats dels participants i en cada un podem trobar un gran ventall d’activitats nautico-esportives que només podran fer amb nosaltres. BodyBoard, SupXL, Surfski, Càiac, Vela, Windsurf, Triatló, RaftSurf, KneePadel, Rem, Vela, Pàdel i moltes activitats més els estan esperant!

Consulta tota la informació i preus a continuació: MÉS INFORMACIÓ