Noves mesures COVID de la Generalitat

Amb la millora epidemiològica, el PROCICAT torna a permetre’ns l’ús d’espais interiors al 30% de la seva capacitat. Per tal de reduir contactes, al RCNT hem optat per fer un híbrid d’ocupació dels espais interiors (amb mascareta) i exteriors a partir del proper dilluns 8 de febrer.

En primer lloc, ampliarem de 4 a 6 persones les reserves disponibles a cada franja del gimnàs, per tant, podreu utilitzar el material que està situat al passadís exterior del club juntament amb el material que es troba a l’interior. D’aquesta manera els usuaris quedareu repartits a dintre i fora i millorarem la ventilació, la distància i la seguretat.

El mateix passarà amb la sala càrdio on la cinta de córrer, la màquina el·líptica i la bicicleta amb pantalla se situaran a l’exterior i la resta de material a l’interior. Les bicicletes d’spinning i els ergòmetres es podran utilitzar a l’interior o a l’exterior.

Finalment, les activitats dirigides, es continuaran realitzant com hem fet les darreres setmanes, a l’exterior, amb la novetat que en cas de condicions meteorològiques adverses, no caldrà anul·lar-les i podrem entrar a la sala per realitzar-les amb mascareta.

La classe de ritmes llatins es realitzarà sempre a l’interior amb mascareta donat que és imprescindible l’ús de miralls.