Nova àrea del soci del RCNT

Després de mesos de treball, tenim el plaer de presentar-vos la vostra nova àrea privada de soci del Reial Club Nàutic de Tarragona.
De forma progressiva anirem introduint noves funcions i característiques, com la reserva de pistes de pàdel, cursos, activitats, pagar rebuts pendents, etc.
De moment, ja podeu consultar en format demostració el calendari d’activitats dirigides, així com el rebut del mes d’abril, les properes quotes, i descarregar-vos l’app on també podreu rebre notificacions de forma instantània segons els vostres àmbits d’interès.

Per accedir a l’àrea privada del soci podeu fer click aquí o anar a la darrera opció del menú superior de la nostra web.

Per iniciar sessió per primer cop:

 1. En primer lloc, haureu de fer clic a “Recordar la contrasenya”
 2. A continuació introduirem el mail amb el qual ens vam inscriure al club.
  En molts casos, és aquest mateix on has rebut aquesta comunicació.
 3. Un cop introduit el mail, rebrem a aquell correu un enllaç on podrem observar el nostre número de soci i modificar, per seguretat, la contrassenya fent clic a l’enllaç.
  Si un usuari està vinculat a diversos socis (mare/pare amb els seus fills/es), rebrem tants correus com usuaris que el tinguin.
 4. Un cop escollida la nova contrassenya, ja podrem accedir. Iniciarem sessió i farem clic al botó “Les meves dades”, on podrem consultar les dades personals que té el club del nostre usuari.
  En cas de detectar alguna informació incorrecta i el camp estigui en color gris, caldrà enviar un mail a info@rcntarragona.org sol·licitant la modificació i adjuntant les dades correctes.
  En cas que el camp estigui en blanc, la podrem modificar nosaltres.

Properament, com hem dit, inclourem noves funcions, però per poder fer-no ens cal que els socis tingueu les vostres dades actualitzades i introduir una fotografia recent (serà la que sortirà al vostre nou carnet virtual). Mentrestant, us recomanem que us descarregueu l’App utilitzant el codi del club: oQFE42nz50