Loteria de Nadal del Club

Informem que ja s’ha habilitat la venda de participacions online pel Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional. Com cada any, el club participa amb el número de l’any de la seva fundació, el 01878. L’import de les participacions és de 5€, on 4€ són els que participen al sorteig i 1€ de donatiu a l’entitat.

  • Si sou socis i voleu comprar participacions, només heu d’entrar a rcntarragona.miclubonline.net/tickets/buy seleccionar el dia de la compra (35 participacions disponibles per dia) i finalitzar el pagament online.
  • Si no sou socis, també heu d’entrar a rcntarragona.miclubonline.net/tickets/buy seleccionar el dia de la compra (35 participacions disponibles per dia) i a la finestra que s’obrirà, introduir el vostre e-mail per tal de generar un accés temporal a “Mi Club Online” amb la contrasenya que us arribarà al correu introduït. Un cop iniciada la sessió temporal, podreu procedir al pagament de la participació.

Un cop obri el club també s’habitarà la venda presencial de participacions.

Com veieu, aquest any és més fàcil que mai obtenir el número del Nàutic. Compreu ja la vostra participació, recordeu l’anunci… I si cau aquí?